TFSPAT Online Trading Workshop (OTW) 15 - 19 Julai 2020

TFSPAT Online Trading Workshop (OTW) 15 - 19 Julai 2020

Adakah anda dah bertahun-tahun trade tapi masih lagi tak boleh nak profit?

Jika YA, ketepikan segala apa yang pernah anda pelajari, kerana ia mungkin ajaran yang sesat!

Kalau anda baru nak belajar, bagus! Mulakan kerjaya anda sebagai trader dengan ilmu yang betul daripada mula.

OTW akan menjadi penyelesaian kepada segala masalah anda dalam forex trading selama ini.


TFS PRICE ACTION TRADING (TFSPAT) diasaskan oleh Khalid Hamid @ MK (Mr Khalid) pada tahun 2011. Beliau mula berkecimpung dalam forex sejak tahun 2007 lagi (13 tahun lepas). Beliau pernah menjadi currecy analyst semasa bekerja di sebuah bank antarabangsa di Malaysia pada tahun 2008 - 2012. Sejak 2011 sehingga kini, lebih 20,000 traders telah mempelajari TEKNIK FOREX SEBENAR & TFS PRICE ACTION TRADING yang beliau hasilkan. Yang baca artikel, tengok video Youtube, follow FB / IG, dan yang cetak rompak (haha) pula sudah mencecah ratusan ribu di seluruh dunia terutamanya daripada Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia.

Sebelum ni kami buat BREAKTHROUGH MASTERCLASS (BM). Macam-macam kami ajar selama 2 hari di hotel-hotel terkemuka di Malaysia. Ianya sangat lengkap dalam mempersiapkan anda sebagai seorang trader. Yang join pun datang dari seluruh Malaysia, Singapura, Brunei dan Indonesia. Orang putih dari Romania pun ada!

Namun begitu, disebabkan pandemik COVID-19, 
BM  tidak lagi dapat diadakan buat masa ini. Ramai trader nak belajar face-to-face dengan MK, tetapi kemampuan mereka (dari sudut kewangan, kelapangan, lokasi dan sebagainya) tidak mengizinkan mereka untuk join BM.

Justeru, kami telah mengambil keputusan untuk mengadakan buat julung kalinya kelas online yang diberi nama 
ONLINE TRADING WORKSHOP (OTW).

OTW akan diajar sepenuhnya oleh MK. Kepada mereka yang ingin belajar secara direct dengan MK, inilah peluang anda! Beliau telah diundi sebagai Finexpo Best Trading Guru in Malaysia selama 2 tahun berturut-turut. Melalui pengalaman beliau, anda boleh mempercepatkan proses pembelajaran & penguasaan anda. Percayalah, apa yang akan beliau ajar memang lain daripada yang lain. Anda akan menjadi seorang trader yang bersikap lebih terbuka, professional & matang!

Modul OTW adalah adaptasi daripada modul BM. Ia berlainan daripada apa yang diajar dalam buku & video TFSPAT. Kami akan ajarkan ilmu-ilmu penting yang perlu anda tahu sahaja, supaya lebih mudah untuk anda fokus & bertindak. Ramai yang tanya,
"Apa silibus atau modul OTW ni?". Jawapannya: "Ilmu yang mudah difahami untuk anda buat profit secara konsisten selama-lamanya".

OTW adalah sesuai untuk beginner mahupun experienced trader, kerana ia merangkumi topik-topik berikut:

  • Mindset yang realistik
  • Disiplin mudah (tapi sukar) yang mesti dibuat secara konsisten
  • Amalan salah yang majoriti trader lakukan
  • Bagaimana TradingView boleh transform anda daripada loser kepada winner
  • Asas yang perlu diketahui sebelum mempelajari ilmu teknikal
  • Ilmu teknikal: SNRZ, Candlesticks, Trendline & Chart Patterns
  • Strategi logik yang ringkas tetapi berkesan sampai bila-bila
  • Step-by-step mencari peluang trade secara sistematik
  • Risk management & Trade managament
  • Cara menangani serangan psikologi dalam trading

...dan pelbagai lagi ilmu lain akan diajar selama 5 hari OTW berlangsung!

Matlamat OTW ialah supaya anda dilengkapi dengan ilmu mudah difahami yang boleh dipraktikkan, supaya anda boleh berdikari sebagai seorang trader tanpa perlu mengharapkan bantuan atau influence daripada sesiapa.


Cuba lihat review ikhlas daripada mereka yang pernah belajar TFSPAT...


 



KENAPA IA DIBUAT SELAMA 5 HARI? DAN KENAPA HARI RABU - AHAD, BUKAN ISNIN - JUMAAT?


Saya percaya bukan mudah nak fokus dalam kelas online. Jadi, untuk penyerapan ilmu yang maksimum, kita hadkan kepada maksimum 2 jam sahaja setiap hari selama 5 hari berturut-turut.

RABU - JUMAAT adalah hari paling mudah nak buat profit dalam forex, kerana senang nampak market nak ke mana.

SABTU - AHAD pula anda akan diajar cara untuk membuat Review & Mapping untuk minggu hadapannya.

Jadi, Rabu - Jumaat kita akan belajar sambil trade (jika ada peluang), kemudian Sabtu - Ahad kita akan buat 3 perkara yang 95% trader tak buat, iaitu (1) Journal review, (2) Trade Review & (3) Chart Mapping.

Nota Penting: Asas yang terlalu mudah seperti cara menggunakan MT5, apa itu forex, apa itu spread dan sebagainya tidak akan diajar secara live. Itu semua kalau ada permintaan kami akan buat video khas, ataupun anda boleh belajar dalam panduan TFSPAT.

OTW akan dibuat secara interaktif menggunakan ZOOM. Nota untuk anda print-out akan diberikan untuk memudahkan anda membuat rujukan & catatan, serta pelbagai latihan akan diberi untuk menguatkan kefahaman anda. This will be your best online trading class ever!

Menjelang OTW nanti, anda akan diberi arahan yang jelas tentang bagaimana untuk menyertai kelas secara maya ini. Kita akan buat kelas percubaan terlebih dahulu, supaya anda boleh membiasakan diri dan bagi memastikan OTW nanti berjalan dengan lancar.


Tak dapat join OTW secara live? Jangan risau! Rakaman ada disediakan untuk anda.

Para peserta OTW akan dimasukkan ke dalam group broadcast Telegram sebagai follow-up kepada OTW.

Jika ada soalan, jangan bimbang kerana kami sentiasa boleh dihubungi menerusi pelbagai saluran sejak 2011 (yang terbaik ialah melalui email).

Para peserta OTW akan turut menerima sijil dalam bentuk PDF daripada kami.


Sertai OTW dan menangi salah satu daripada 30 hadiah cabutan bertuah berikut:

  • Tiket ke Breakthrough Masterclass (2 pemenang)
  • Modal trading USD $500 broker Vamos Trade (3 pemenang)
  • Smartphone Android berjenama (5 pemenang)
  • Panduan TFSPAT FOREX (5 pemenang)
  • Panduan TFSPAT SAHAM (5 pemenang)
  • Mug eksklusif TFSPAT OTW (10 pemenang)


YURAN OTW sekarang adalah RM298 sahaja (Yuran early bird sebelum ini telah habis kesemuanya) 

Nota: Pendaftaran batch Julai 2020 telah ditutup pada 30 Jun 2020.


KESIMPULAN APA YANG BAKAL ANDA DAPAT JIKA ANDA JOIN OTW:

1) Ilmu secukupnya untuk menjadi profitable trader

2) Nota kelas PDF

3) Latihan praktikal ketika OTW

4) Support Telegram Broadcast Group

5) Checklist & template untuk trade secara sistematik

6) Sijil penyertaan PDF

7) Rakaman keseluruhan program OTW


Sepertimana program dan panduan TFSPAT yang lain, OTW diberi jaminan  100% MONEY BACK GUARANTEE . Jika anda tidak berpuas hati setelah menyertai OTW, sila maklumkan kepada kami dan kami dengan sukacitanya akan memulangkan wang anda.


Pembayaran boleh dibuat melalui online banking, kad debit / kredit dan Paypal. Anda cuma perlu isikan borang di bawah dan teruskan dengan pembayaran untuk menyempurnakan pendaftaran anda. Slot adalah terhad dan mungkin boleh ditutup pada bila-bila masa, jadi jangan lepaskan peluang ini.


Sekiranya anda ada sebarang pertanyaan, jangan segan silu untuk menghubungi kami di support@tfspriceaction.com atau call / SMS / Whatsapp Mr Aaron di talian +60172304900. Terima kasih.


Yang Benar, Admin TFSPAT OTW


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
TFSPAT Online Trading Workshop (OTW) HABIS STOK
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau


Maklumat Peniaga

TFS KayaMuda Sdn Bhd (1159983-M)
sales@tfspriceaction.com
+60172304900